A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynayacağı özel maçların stadyumları ve başlama saatleri netleşti. Ay-yıldızlı ekip, turnuva öncesi form durumunu ölçmek amacıyla iki önemli hazırlık maçına çıkacak.
İLK MAÇ İSTANBUL'DA
Milli takım, 1 Haziran 2026 Pazartesi günü Kuzey Makedonya'yı konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak.
İKİNCİ DURAK ABD
Hazırlıkların ikinci etabında ise Venezuela ile karşı karşıya gelecek olan milliler, bu maç için ABD'ye gidecek. 6 Haziran 2026 Cumartesi günü Florida eyaletinin Fort Lauderdale kentindeki Inter Miami FC Stadyumu'nda oynanacak mücadele, yerel saatle 18.00'de, Türkiye saati ile ise 7 Haziran Pazar günü saat 01.00'de başlayacak.
Haber Merkezi