153 Restoran Hem Gönle Hem Bütçeye Hitap Ediyor

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal belediyecilik anlayışıyla, vatandaşların memnuniyetini sağlayacak hizmetlerin öncelikli olduğunu vurgulayarak, "Hem gönüllere hem de hemşehrilerimizin bütçesine hitap ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin 153 Restoran ve 153 Kafe'de gerçekleştirdiği fiyat güncellemeleri, vatandaşların beğenisini kazandı. Başkan Doğan, "Şehrimizin farklı noktalarında aynı hizmeti sunmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

"GÖNLE DOKUNAN HİZMETLER ÖNCELİĞİMİZ"

Başkan Halit Doğan, insan odaklı hizmetlerin önemine vurgu yaparak, "İnsanı merkeze alan, hemşehrilerimizin gönlüne dokunan her çalışma bizim için değerlidir. Hemşehrilerimizin taleplerine cevap vererek, mutluluklarını artırmak için çaba gösteriyoruz. 153 Restoran ve 153 Kafe'deki fiyat güncellemeleri olumlu geri dönüşler aldı. Şehirdeki belirli noktalarda, esnafı da etkilemeden hizmeti sürdürmek önemli. Bir insanı mutlu edebilmek büyük bir başarıdır. Hem kaliteli hizmet hem de uygun fiyatlarla vatandaşlarımızı buluşturmak için çalışıyoruz. Gönle dokunan çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

153 Restoran'ı ziyaret eden vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Fiyatlardan ve hizmetten duydukları memnuniyeti ifade edenler, Başkan Doğan'a teşekkür ettiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan

samsun samsun haber son dakika 153 restoran samsun büyükşehir belediyesi halit doğan