17. Acil Tıp Asistan Sempozyumu: Çevresel Aciller ve Afet Tıbbı Masaya Yatırıldı

TAKİP ET

Samsun'da düzenlenen 17. Acil Tıp Asistan Sempozyumu, 250 acil tıp asistanının katılımıyla gerçekleşti. Sempozyumda, çevresel aciller ve afet tıbbı konuları ele alındı.

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) ve Samsun Üniversitesi acil tıp anabilim dalı klinikleri tarafından organize edilen 17. Acil Tıp Asistan Sempozyumu, 250 acil tıp asistanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Geçen yıl İstanbul'da düzenlenen sempozyumun ardından bu yıl Samsun'da özel bir otelde gerçekleşen etkinlikte, geleceğin acil tıp uzmanları çevresel aciller ve afet tıbbı konularında donanımlı olmaları için bilgiler edindi.

Sempozyum, Türkiye'de kendi branşında uzmanlık öğrencileri adına düzenlenen ilk ve tek sempozyum olma özelliği taşıyor. Ankara'da 2006 yılında başlayan sempozyum, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilerek geleneksel hale geldi.

Sempozyuma Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uras, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, akademisyenler ve doktorlar da katıldı.

samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Samsun Üniversitesi 17. Acil Tıp Asistan Sempozyumu 250 acil tıp asistanının katılımı Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uras OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk sempozyum sağlık samsun haber gündem hab