19 Mayıs Stadyumu'nda derbi gecesi! Samsunspor, Rizespor'u ağırlıyor

TAKİP ET

Bu akşam evindeki Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Yılport Samsunspor, rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. İşte karşılaşma öncesi detaylar…

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasındaki Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

ÇOK ÖNEMLİ BİR SINAV

Ligdeki son 7 maçında sadece bir kez kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, 4 maçtır galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor ile karşısında çok önemli bir sınav verecek.

MURAT ERDOĞAN DÜDÜK ÇALACAK

19 Mayıs Stadyumu’ndaki bu karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Müsabakada hakem Murat Erdoğan düdük çalacak. Erdoğan'ın yardımcılıklarını ise Gökhan Barcın ve Ali Can Alp yapacak. Kırmızı-Beyazlıların büyük bir taraftar desteğini arkasına alması beklenen mücadele, Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak.

GÜLEN TARAF OLACAĞIZ

Kırmızı-Beyazlıların Alman çalıştırıcısı Markus Gisdol, iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu Çaykur Rizespor önünde de sürdürmek istediklerini söyledi. Taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Gisdol, “Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, Karadeniz derbisinde gülen taraf olacağız” dedi.

DİKKATLER HOLSE’DE

Yılport Samsunspor’un orta sahadaki etkili isimlerinden Carlo Holse, Çaykur Rizespor ile oynanacak Karadeniz derbisinde takımının en önem silahı olacak. Danimarkalı yıldız, özellikle son haftalardaki artan performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

TARAFTAR AKIN EDECEK

Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Karadeniz derbisinde de takımlarını yalnız bırakmayacak. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’ndaki karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi beklenen taraftarlar, zorlu derbide tribün dersi vermek istiyor.