1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz: 'Bafraspor tesisleri modernleşmeli'

TAKİP ET

1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz, tesislerin yenilenmesi ve geliştirilmesi için planlanan projelerden bahsetti. TSO Başkanı Serdal Kocabaş, kentin iş dünyası olarak destek olabilecekleri söyledi.

1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Gökhan Göz ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Kırmızı-Siyahlı kulübün Başkanı Gökhan Göz, tesislerin yenilenmesi ve geliştirilmesi için planlanan projeleri TSO Başkanı Serdal Kocabaş ve yönetimine ayrıntılı bir şekilde açıkladı.

TESİSLEŞMEYE DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Göz, "Bu projeler arasında spor altyapısının güçlendirilmesi, antrenman sahalarının modernizasyonu ve genç yeteneklerin yetişmesine destek olacak olan eğitim programlarının geliştirilmesi gibi önemli adımlar yer alıyor. Bu projelerin gerçekleştirilmesiyle Bafraspor'un sporcuları daha iyi koşullarda yetişebilir ve bölgenin spor potansiyeli artırılabilir" dedi.

ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI

Bafraspor'un geçmişte elde ettiği başarıları ve gelecekteki hedeflerini değerlendiren TSO Başkanı Kocabaş ise şunları aktardı; "Bafraspor, şehrimizin gurur kaynağıdır. Bafraspor, tarih boyunca birçok başarıya imza atmış ve bölgenin spor potansiyelini yükseltmiştir. Başkan Gökhan Göz ve yönetiminin kulüp için hazırladığı projeleri ve vizyonu görmek beni son derece heyecanlandırıyor. Kulüp tesislerinin yenilenmesi ve geliştirilmesi, genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlayacak eğitim programlarının geliştirilmesi gibi adımlar, Bafraspor'un geleceğini daha parlak bir hale getirecektir."

Başkan Kocabaş, "Bafraspor'un başarılarına ve potansiyeline olan inancımızı her zaman koruyacağız. Sporun ve birlik beraberliğin önemini vurgulamak adına kulübümüze her türlü desteği sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bafraspor'a başarılar dilerim ve bu güzel şehrin sporuna katkı sağlamaya devam edeceğine olan inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.