20 Gündür Kayıp Adamın Cesedi Gömülü Halde Bulundu

TAKİP ET

Sakarya'da kaybolan yabancı uyruklu adamın cansız bedeni, Erenler ilçesindeki ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken, bir yabancı uyruklu şahsın arandığı belirtildi.

Sakarya'da 20 gün boyunca kayıp olan Mohammed Azeez Mahdi Mahdi'nin cansız bedeni, Erenler ilçesindeki bir ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili detaylar, polisin titiz çalışması sonucunda gün yüzüne çıktı.

Mohammed Azeez Mahdi Mahdi'nin kaybolduğu 28 Nisan tarihinde, Adapazarı'nda terk edilmiş halde bulunan aracı, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Bunun üzerine başlatılan araştırmada, Mahdi'nin bağlantılı olduğu kişilerin ifadeleri alındı. Ancak, alınan ifadelerin tutarsızlığı ve şüpheli bulgular, polisi olaya daha yakından bakmaya sevk etti.

Polis ekipleri, detaylı incelemeler ve sorgulamalar neticesinde, Mohammed Azeez Mahdi Mahdi'nin öldürülüp Erenler ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir ağaçlık alana gömüldüğü bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, kadavra köpeklerinin de yardımıyla Mahdi'nin cesedini bulmayı başardılar.

Cesedin bulunmasının ardından polis ekipleri, Mahdi ile bağlantılı olduğu belirlenen 8 Türk vatandaşını gözaltına aldı. Ancak, hala kayıp durumda olan bir yabancı uyruklu şahsın da arandığı belirtildi.

Mohammed Azeez Mahdi Mahdi'nin cesedi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Otopsi merkezine sevk edildi.

Ceset sakarya Kayıp cinayet Vahşet