6 - 12 Mayıs 2024 Haftalık Burç Yorumları: Güneş ve Satürn'ün Etkisi Haftayı Belirleyecek

TAKİP ET

Bu hafta, Güneş Satürn altmışlığı dışında büyük gezegensel etkilere sahip değil. Ancak, 8 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa burcundaki Yeniay'ın etkileri ve Güneş Satürn altmışlığının disiplinli bir hafta geçireceğimizi gösterdiğini belirtiyor.

Astrolog Korhan Kılınçkaya, 6 - 12 Mayıs 2024 haftasının astrolojik olaylarını ve bunların Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarına etkilerini analiz etti.

Pazartesi: Ay'ın Koç burcunda olmasıyla enerjik ve girişken bir başlangıç günü.

Salı: Ay'ın Boğa burcuna geçişi, huzurlu ve şanslı bir gün vaat ediyor, özellikle kadınlarla ve para konularıyla ilgili ilişkilerde olumlu etkiler mevcut.

Çarşamba: Boğa Yeniay'ı ve Ay'ın Jüpiter ve Uranüs ile kavuşumu, iyimserlik, sürprizler ve geleceğe dönük girişimler için destek sağlıyor.

Perşembe: Ay'ın İkizler burcuna geçişi ile iletişim ve hareketlilik artıyor, cesaret ve enerji yüksek.

Cuma: Ay'ın İkizler burcundaki iletişim trafiği, özellikle Ay Merkür ile uyumlu açı sayesinde verimli geçebilir.

Cumartesi: Ay'ın Yengeç burcuna geçişi, duygusal ve sevdiklerimizle ilgili düşüncelerin ön planda olduğu bir gün, ancak alınganlık ve tartışmalara dikkat.

Pazar: Ay'ın Yengeç burcundaki ilerleyişi, olumlu açılar eşliğinde kendimizi ifade etme, ilişkileri güçlendirme ve çalışkanlık vurgusu yapıyor.

Herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyoruz.

26 Şubat- 3 Mart Haftalık Burç Yorumları 6-12 mayıs 2024 haftalık burç yorumları güneş ay satürn venüs ayın etkisi burçlar astroloji astrolog korhan kılınçkaya yorum yaşam samsun haber