A Milli Futbol Takımı, Almanya'daki İlk İdmanını Taraftara Açık Yaptı

TAKİP ET

EURO 2024 için hazırlıklarına devam eden A Milli Futbol Takımı, Almanya'da gerçekleştirdiği ilk antrenmanını taraftara açık yaptı. Dün akşam Almanya'ya gelen A Milli Takım, bu sabah Barsinghausen'deki August Wenzel Stadyumu'nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 5 bin kişilik kapasitesi dolan stadyumda biletler tükendi ve stadyum çevresinde de çok sayıda Türk taraftar yer aldı. Taraftarlar, coşkulu tezahüratlarla ay yıldızlı ekibe destek verdi. Antrenmanda zaman zaman yağmur etkili olurken, atmosfer oldukça enerjikti.

Antrenmanda Mert Günok ve İrfan Can Kahveci tedbir amaçlı yer almazken, Zeki Çelik ve Ferdi Kadıoğlu takımdan ayrı çalıştı. Samet Akaydın ve Ahmetcan Kaplan ise çalışmanın ilk bölümünde takımla idman yaparak antrenmanı ayrı çalışmalarla tamamladı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, koşu ve pas çalışmasıyla devam etti ve dar alanda çift kale maçla sona erdi. Antrenmanın ardından milli futbolcular ve teknik ekip, saha etrafında tur atarak taraftarları selamladı ve imza verdi.

A Milli Takım, EURO 2024'teki ilk maçını 18 Haziran Salı günü Dortmund'da Gürcistan ile oynayacak. Ay yıldızlı ekip, hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.