A Milli Takım'ın Euro 2024'teki Muhtemel Rakibi Belli Oldu!

TAKİP ET

A Milli Futbol Takımı, Euro 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile karşılaşacak. Bu turu geçmeleri halinde, çeyrek finaldeki rakipleri Hollanda olacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu'nda, D Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan Hollanda ile E Grubu'nu 4 puanla lider bitiren Romanya karşı karşıya geldi. Münih Futbol Arena'da oynanan maçta, Hollanda Romanya'yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Liverpool'un golcüsü Cody Gakpo ve Donyell Malen'in (2) attığı gollerle Hollanda, çeyrek final biletini aldı. A Milli Takım, Avusturya karşısında galip gelirse, Ronald Koeman yönetimindeki Hollanda ile çeyrek finalde karşılaşacak.

Hollanda'yı Tanıyalım

Dünya Kupası tarihinde 3 kez finale çıkmasına rağmen şampiyonluk sevinci yaşayamayan Hollanda, Avrupa Şampiyonası'ndaki tek zaferini 1988'de elde etti. 36 yıl aradan sonra bu başarıyı tekrarlamayı hedefleyen Hollanda, Euro 2024'te iddialı bir performans sergiliyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası euro 2024 muhtemel rakip a milli takım hollanda romanya maç spor futbol samsun haber gündem haber