Acarlar Atakum Şubesi'ne görkemli açılış

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Hamit Acar'ın sahibi olduğu Acarlar Seramik Boya Yapı Malzemeleri Atakum Şubesi dualarla açıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Hamit Acar'ın sahibi olduğu Acarlar Seramik Boya Yapı Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti Atakum Şubesi, Beypınar Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda dualar eşliğinde açıldı.

Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin, işadamları dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamı Hamit Acar'ın dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Acarlar Seramik Boya Yapı Malzemeleri Atakum Şubesi'nin açılış kurdelası kesildikten sonra işadamı Hamit Acar davetlilere teşekkür ederek, faaliyet gösterdikleri sektör ve ürünler hakkında bilgi verdi.

ATAKUM HIZLA GELİŞECEK

AK Parti İl Başkanı Köse, İl Yönetim Kurulu üyesi Hamit Acar'a işyerinde bereketli ve bol kazançlar diledi. Milletvekili Ersan Aksu ise hızla gelişmekte ve nüfusu her geçen artmakta olan Atakum'da yeni bir işyeri açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Atakum Devlet Hastanesi'nin proje hazırlıklarının tamamlandığını ve yakın bir zamanda temelinin atılacağını, Batı Çevre Yolu'nun hayata geçirilmesiyle birlikte Atakum'un çok daha hızlı bir şekilde gelişeceğinin müjdesini verdi. Açılış töreni davetlilere yapılan ikramın ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

samsun samsun haber son dakika Acarlar Atakum samsun son dakika