AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk: "Yeterli birikime sahibim"

TAKİP ET

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk, Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'ı ziyaret etti. Soğuk, Çarşamba'nın sorunlarını çözmek ve ilçeyi daha ileriye taşımak için yeterli birikime sahip olduğunu vurguladı

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk, seçim çalışmalarına devam ediyor. Soğuk, Çarşamba Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'la görüştü. 

HER ADAYA KAPIMIZ AÇIK

Adaylık süreci ve mahalli seçimler öncesinde Çarşamba’da seçim çalışmaları yürüten Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çarşamba Belediyesi Meclis Üyesi Soğuk’u ağırlayan Başkan Yılmaz, "Çarşamba halkını temsil etmeye aday olan tüm belediye başkan aday adaylarımıza ve tüm partilere Borsa meclisi olarak kapımız açıktır. Refah ve huzur içerisinde yaşadığımız bu verimli toprakları temsil etmeye ve belediyecilik hizmeti vermeye gönüllü olan adaylara başarılar diliyor, seçimlerin huzur ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

ÜRETİCİYİ RAHATLATACAĞIZ

Çarşamba için yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Yılmaz’ı bilgilendiren Nihat Soğuk, Çarşamba’da yapılacak yeni projelerin önümüzdeki yıllar için çok önemli olduğunu ifade etti. Soğuk, seçimden sonra yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verirken, Çarşamba’da faaliyet gösteren tüm üreticilerin gönlünü ferahlatacak çalışmalar yürütmeyi planladıklarını anlattı. Soğuk, mevcut sorunların çözümü konusunda siyasi hayatının kazanımları ile yeterli birikime sahip olduğunu ve sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalara kısa sürede adım atacaklarını ifade etti.