AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür: "İlk işimiz altyapıyı bitirmek olacak!"

TAKİP ET

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, 'eğitim temalı' projelerini anlattı. Ender Gür, "Biliyorum merkezdeki altyapı çalışması nedeniyle canınız sıkılıyor ama söz veriyorum, 1 Nisan sabahından itibaren iş makinelerinin kontağı açılacak ve en kısa zamanda bitireceğiz" dedi.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, sabah erken saatlerde başlayan seçim çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

Esnaf gezileri, halk buluşmaları ve teşkilat toplantılarıyla her günü dolu dolu geçen Ender Gür, kültür sarayı, her mahalleye kreş, sosyal yaşam alanları ve bilim merkezi gibi eğitim temalı hazırlanan projelerini açıklamaya başladı. 

KREŞ VE BİLİM MERKEZİ

AK Partili Ender Gür, "Ben eğitimciyim. Eğitim önemli. Her mahallede kreş yapacağız. Temelden alınan eğitim okul seviyesinde çocuklara çok faydalı oluyor. Kadınlara yönelik sosyal yaşam merkezleri hazırlıyoruz. Bilim merkezlerimizin sayısını çoğaltacağız. Açık hava bilim merkezi var kapalı alan da yakın zamanda bitecek. Kapsamlı büyük bir kültür sarayı projesi hazırladık. Şu anda mevcut bir kültür sarayı var ama yetersiz kalıyor. Teknik arkadaşlar çalışıyorlar. Tüm detayları düşünüp, daha kapsamlı bir kültür sarayını inşa edeceğiz" dedi.

KONTAĞI AÇACAĞIZ ALTYAPI BİTECEK

Yakın zamanda yıkılması beklenen hükümet konağının yerine muazzam bir proje hazırladıklarını söyleyen Ender Gür, "Hükümet konağının yerine enfes bir proje hazırlıyoruz. Bana diyorlar ki; 'Çok şanslısın'. Niye diyorum? 'Seçim sonrası hemen bitecek işler var, başkan geldi hemen halletti olacak' diyorlar. Burada SBB adayımız olan sevgili Başkanımız Halit Doğan'ın emeği çalışması büyük. Şu anda Çarşamba'da önümüzdeki 30-40 yılı kapsayacak altyapı çalışması yapılıyor. Biliyorum canımızı sıkıyor, ulaşımda problemler yaşıyoruz ama söz veriyorum, 1 Nisan sabahından itibaren Başkanımız Halit Doğan'ın da Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmasıyla birlikte koordineli bir şekilde iş makinelerinin kontağı açılacak ve en kısa zamanda bitireceğiz" diye konuştu.