AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı'dan YRP ve CHP'ye Tepki: Haddinizi aşmayın

TAKİP ET

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, çoğunluğun partisinde olduğu ilçe belediye meclisinde, YRP ve CHP ilçe başkanlarının hizmete engel olunmaya çalışıldığı yönünde oluşturduğu algıya tepki gösterdi. Sandıkçı, "Haddinizi aşmayın "uyarısı yaptı.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, Çarşamba ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın yönetiminde olduğunu hatırlatarak 
çoğunluğun partisinde olduğu ilçe belediye meclisinde, YRP ve CHP ilçe başkanlarının 'hizmete engel olunmaya çalışıldığı' yönünde oluşturduğu algıya tepki gösterdi.

GAYEMİZ ÇARŞAMBA 

Sandıkçı, "Bu vesileyle YRP ve CHP İlçe Başkanlarına şunu hatırlatmak isteriz.;
Çarşamba Belediye Meclisi Çarşambalı hemşehrilerimizin iradeleriyle seçilmiş bir organdır.

Meclis toplantıları öncesinde Çarşamba halkınının hizmet ve yararı için Meclis’te görüşülecek konuların şeffaf ve ayrıntılı bir şekilde siyasi parti gruplarıyla paylaşılması, meclisin sevk ve idaresi esnasında adaletli, şeffaf, eşit ve demokratik bir tavır sergilenmesi en büyük beklentimizdir.

Çarşamba halkı belediye ile uyumlu bir belediye meclisi, belediye meclisi ile uyumlu bir belediye başkanı, büyükşehir ile uyumlu bir ilçe belediyesi istemektedir ki seçim sonuçları bunun en önemli göstergesidir.

AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak şehrimizin hayrına olduğuna inandığımız her konuda, her teklifte olumlu bir yaklaşım içerisinde olacağımızı bir kez daha deklare etmek istiyoruz. 
Bizim derdimiz Çarşambadır.
Bizim gayemiz Çarşambamıza hizmet etmektir. 

Seçim sonuçlarına göre halkımızın bize verdiği görevi bu anlayışla yapacağımızın bilinmesini isteriz "ifadelerini kullandı. 

samsun samsun haber son dakika AK parti CHP Yeniden Refah partisi Çarşamba tepki