AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz: 'İş sağlığı konusunda önemli adımlar atıldı'

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajında, "Özellikle iş sağlığı ve güvenliği ile sosyal hakların artırılması konusunda örnek teşkil edecek düzenlemeler uygulamaya konulmuştur "dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz, "Türkiye, emekçiler sayesinde büyüyen, gelişen ve kalkınan bir ülkedir. Ülkemizin temel taşları, şüphesiz ki emekçilerimizdir "dedi. 

'TALEPLER DİKKATE ALINIYOR'

Yılmaz, "Bu bilinçle, milletimizden aldığımız güçle, daha güçlü, daha huzurlu ve daha müreffeh bir Türkiye için büyük mücadeleler veriyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, çalışanlarımızın haklarının korunması adına pek çok düzenleme hayata geçirildi.

Çalışma hayatında devletimiz, işverenler, sivil toplum kuruluşları ve çalışanlar arasında sağlam bir işbirliği ve bağ kurulmuştur. Emekçilerimizin demokratik yollarla ilettikleri tüm talepler dikkate alınmış, devletin tüm kurumları, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde sorunların çözümü ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için önemli adımlar atılmıştır.

Özellikle iş sağlığı ve güvenliği ile sosyal hakların artırılması konusunda örnek teşkil edecek düzenlemeler uygulamaya konulmuştur.1 Mayıs'ta, işçi bayramını kutlamak, sadece bir gün değil, aynı zamanda bir farkındalık yaratma ve toplumsal değerleri pekiştirme fırsatıdır "dedi.