AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya: Her insan engelli adayıdır unutmayın !

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, engelliler ile ilgili düzenlenen programa katıldı. Kaya, "Unutmayalım ki bizlerde birer engelli adayı olarak konuya pozitif ayrımcılık gözü ile bakmalıyız "dedi.

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, ziyaret kapsamında ilk olarak  Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Erkan İyiliksever’i makamında ziyaret ederek merkezin çalışmaları hakkında bilgiler alarak, özel öğrencilerin eğitimi için özveri ile çalışan tüm özel öğretmenlere teşekkür etti.

'POZİTİF OLMAK ZORUNDAYIZ'

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, daha sonra 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için yaptırmış olduğu pastayı özel öğrenciler ile birlikte kesti. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Kaya, “Unutmayalım ki bizlerde birer engelli adayı olarak konuya pozitif ayrımcılık gözü ile bakmalıyız.  Bu nedenle her alanda özel gereksinimli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için toplum olarak birlikte çalışalım. Özel öğrencilerimiz bizler için çok kıymetli. Bu özel günlerinde özel yavrularımızın yanında olmaktan ötürü mutluyum.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum ”dedi.