AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz: 'Havza bölgenin çekim merkezi olacak'

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, sahada çalışmalarına devam ediyor. İkiz, "Havza, bölgenin çekim merkezi olacak "dedi.

Hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. 

25 Mayıs Mahallesi, Kazım Paşa Caddesi, Hasan Aktar Caddesi ve Kevser Parkı'nı ziyaret eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Sekreteri Muammer Düzgün, MHP’li yöneticiler, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Kadircan Şenkal, AK Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

İKİZ'DEN SANAYİ VURGUSU 

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Havza için yola çıktık. Havza OSB’si ve  turizmi ile bölgenin çekim merkezi haline gelecek. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde ilçemizi çekim merkezi yapacak projelerimiz ve güçlü bir ekiple yola çıktık. İlçemizi, sanayisi, turizmi ve tarihi ile adından söz ettiren bir konuma getireceğiz ”dedi.