AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz'den 'ekonomi' vurgusu

TAKİP ET

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf odaları ve banka şubelerini ziyaret etti. Murat İkiz, "Ekonomi ve istihdam birinci görevimiz olacak" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, Havza Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Madeni İşler Esnaf Odası, Havza Kahveciler Esnaf Odası ile ilçede faaliyet gösteren banka şubelerini ziyaret etti.

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, önümüzdeki 5 yıllık planlama çerçevesinde ilçenin ekonomik ve istihdam olarak gelişmesi için çalışacaklarını belirterek; "Temellerini attığımız ve kurulmasında emeklerimiz olan Havza OSB'de bugün birçok yatırım yapılmakta ve istihdam ile ekonomiye katkı sunulmakta. Havza ekonomisi güçleniyor. Tüm esnaf odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde 'daha güçlü bir Havza' için çalışacağız" dedi.

Ziyaretlerde Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.