AK Parti İlçe Başkanlığı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Ziyaret Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve ilçe yönetimini ağırlayarak hayırlı olsun temennilerini kabul etti. İkiz, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, birlikte hizmet yolunda çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve beraberindeki heyet, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Havza'nın geleceğini şekillendirecek projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti heyetine anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin İlçe Başkanı Kurkmazlı ve Yönetim Kurulu Üyesi kardeşlerime nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Havzanın geleceğe hazırlanması ve ilçemize hizmet noktasında teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. İnşallah ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet yolunda daima birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Kurkmazlı'ya AK Parti İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

samsun havza ilçesi havza belediyesi başkanı murat ikiz ak parti ilçe yönetimi ziyaret ak parti ilçe başkanlığı samsun haber gündem haber