AK Parti İlkadım Adayı İhsan Kurnaz: 'İlkadım sokaklarında pişmanlık kol geziyor'

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı İhsan Kurnaz, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Kurnaz, "Bakın İlkadım beş yıldır büyük pişmanlık yaşıyor. Sürekli sahadayım, İlkadım'ı cadde cadde sokak sokak geziyorum. İlkadım'ın sokaklarında pişmanlık kol geziyor "dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım Hançerli Mahallesi Tuğlu Kafe restoranda katıldığı kahvaltı programından sonra esnaf ziyaretlerine devam etti.

Esnafa ve vatandaşlarla “Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum” şeklinde selamlaşan Kurnaz, İlkadım’ı iş ve istihdama yönelik yatırımlarla, güzel eserlerle, kesintisiz hizmetlerle buluşturmak için 31 Mart’ta oylarınızı istiyorum” diyerek samimi sohbetlerde bulundu. 

'BİZLERE GÜVENİN'

Kurnaz, "İlkadım’ı gerçek belediyecilikle buluşturmak için Cumhur İttifakı belediye başkan adayına ve onun kadrosuna güvenin. Onları sandıkta oylarınızla yönetime getirin hizmetin en iyisini beş yıl boyunca kesintisiz bir şekilde alın. Sonradan pişman olmayın. Bakın İlkadım beş yıldır büyük pişmanlık yaşıyor. Sürekli sahadayım, İlkadım’ı cadde cadde sokak soka geziyorum. Dinlediğim bütün vatandaşlardan pişmanlık duyuyorum. Adeta deyim yerindeyse bir dokunuyorum bin ah işitiyorum "dedi. 

"İlkadım’ı ayağa kaldırmak için, İlkadım’ı hizmetle buluşturmak için sizden yetki istiyorum "diyen Kurnaz şöyle devam etti; "Biz göreve gelir gelmez, İlkadım’da önce tespit ettiğimiz bütün eksiklikleri giderecek, bütün yapılmayanları yapacağız. Bizim buna gücümüz var, kararlılığımız var, isteğimiz, enerjimiz her şeyimiz var. Yetkiyi de sizden alarak Allah’ın izniyle İlkadım’ı Samsun’un yıldızı yapacağız. Kimin ne yaptığı ne yapmadığı ortada. Lafa bakmayın, boş vaatlere kanmayın. Beş yıldır sokaklara çıkmayanlar bugün gelip sizden oy istiyorlar "dedi.