AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Emre Güneş: "PROJELERİM HAZIR"

TAKİP ET

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Emre Güneş, "Projelerimiz hazır. İlkadım ilçemizi Türkiye'de örnek alınan bir ilçe konumuna getirmek istiyoruz" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Emre Güneş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretleri yapan Güneş, vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlatıyor. 

Aday adayı Güneş, İlkadım ilçesini Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçe haline getirmek istediklerini, hazırlanan projelerle İlkadım ilçesinin gelişimine ivme katacaklarını söyledi.

İLK İŞ KENTSEL DÖNÜŞÜM

Güneş çalışmaları hakkında şunları ifade etti: "Kentsel dönüşüm ile ilgili araştırmalarımızı yaptık. Ülkemizde kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüm ile ilgili belediyelerin yapmış olduğu çalışmaları inceledik. Görev bize nasip olursa yapacağımız ivedi ilk işimiz bu olacak. Depremler sonucunda neler olduğunu yakın zamanda hep beraber gördük. İlkadım ilçemizde yapılarımız depreme dayanıklı olmadığı için önceliğimiz kentsel dönüşüm çalışması olacaktır. Bu konuda Türkiye’de örnek bir çalışma ortaya çıkaracağız." 

KOOPERATİF KURULACAK

"Tarım ve hayvancılığa uygun olan mahallerimizde vatandaşlarımızı destekleyerek üretimi artırmak istiyoruz. Ortaya çıkan tarım ve hayvancılık ürünleri kurmayı planladığımız İlkadım kooperatifi üzerinden satışa sunarak vatandaşlarımızın ekonomik kazanç elde etmesini planlamaktayız. Kooperatif satış ofisleri ile doğal tarım ürünleri, et-süt ürünleri, el sanatları ürünlerinin satışları yapılarak hem ailelerimizin kalkınmasına destek olacağız hem de İlkadım ilçemiz marka haline getireceğiz. Her karış toprağı tarım, hayvancılık alanında kullanmak istiyoruz."

EVLENECEKLERE DESTEK

"Gençlerimizi evlilik yolunda desteklemek bizlerin görevi. Evlenecek olan çiftlerimiz yenin evli çift lojmanları yapmak istiyoruz. Asgari ücretin dörtte biri oranında kira ödemek şartıyla bu projeyi hizmete sunmak istiyoruz. Gençlerimizin düğünlerini sosyal tesislerimizde yapacaklarsa, salon ücretlerinde yüzde 50 indirim yapmayı düşünüyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde yeni evlenecek gençlere yardım fonu oluşturacağız."

PROJELERİMİZ HAZIR

"Akvaryum Park, Orman Köy, Sanat Sokakları, Huzur Sokağı ve İlkadım Güzelleşiyor projeler ile İlkadım'ın turizm merkezi olması için hazırlandık.

Samsun şehrimize gezmek için gelen vatandaşlarımızın İlkadım'da bir gününü geçirmesini istiyoruz. Turistlerimizin ilçemizde fazla vakit geçirsinler, proje kapsamında kurulacak tesislerimizde alışveriş yapsınlar, ilçemizde yemek yiyip çay içsinler istiyoruz. Projelerimiz ile İlkadım ilçemizi Türkiye'de örnek alınan bir ilçe konumuna getirmek istiyoruz. İlkadım ilçemizi daha güzel noktalara taşımak için göreve talibiz."