AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: "İlkadım'ı gerçek belediyecilikle buluşturacağız"

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, "İlkadım AK Parti Belediyeciliği'nden mahrum kaldı. Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile omuz omuza, İlkadım'ı gerçek belediyecilikle buluşturacağız" dedi

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim çalışmalarına kurucu başkanlığını yaptığı AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. 

Teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan İhsan Kurnaz, İlçe Başkanı Ersin Kasap ile birlikte parti binası önünde vatandaşlara ve partililere seslendi.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım'da 6 yıl ilçe başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Bize güvenen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu çok büyük bir sorumluluk. İlkadım ilçesi yaklaşık 40 ilden büyük bir ilçe. Sorumlulukları büyük, hizmete aç bir ilçemiz. İnşallah hep birlikte bu yükün altından kalkacağız" diye konuştu. 

HİZMETLERDEN MAHRUM KALDI

Kurnaz, "İlkadım AK Parti belediyeciliği hizmetlerinden mahrum kaldı. Vatandaşımız hak ettiği hizmeti alamıyor. İlkadım'da gece gündüz demeden gidilmedik yer bırakmayacağız. Çalışmadan seçim kazanılamaz. Bunu en iyi bilenlerdenim. Seçim sahada kazanılır. Bizim çok güçlü bir teşkilatımız var. Biz güçlü bir aileyiz. Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile omuz omuza İlkadım Belediyesi'ni alarak önümüzdeki, gerçek belediyecilikle İlkadım'ı buluşturacağız" dedi.