AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz "İlkadım'ı Yeniden Ayağa Kaldıralım"

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kurnaz, Cumhur İttifakı teşkilatlarıyla birlikte, TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneği'ni ziyaret etti ve dernek başkanı Samet Çiçek ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Ardından Samsun Terziler-Konfeksiyoncular ve Benzeri Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Turgay Karadeniz'i, Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen'i, Gözde Pastanesi sahibi Bekir Şafak'ı, esnaf Cemil Köseoğlu'nu ve Çalıkuşu Restaurant işletmeleri sahibi Ekrem Şafak'ı ziyaret etti.

Kurnaz, ziyaretleri sırasında "İlkadım'ı hep birlikte yeniden ayağa kaldıralım" mesajını vererek, İlkadım'a gerçek belediyecilik hizmetinin sadece AK Parti'den gelebileceğini belirtti. İftarını Kızılay Çadırında vatandaşlarla bir arada yaptıktan sonra teravih namazını kılan Kurnaz, Kefeli Camii çay ocağında mahalle esnafıyla sohbet etti.

SAHADA BİR TEK BEN VARIM

Kendi gözlemlerine dayanarak rakiplerinin sahaya çıkmadığını ve birbirlerini toplayamadıklarını dile getiren Kurnaz, "Sahada bir tek ben varım. Her gün, her akşam vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, iftarda, iftar sonrasında vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertleşiyoruz. Sahada İlkadım sokaklarında, en kararlı, en güçlü, en azimli çalışan biziz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgiden son derece memnunuz." şeklinde konuştu.