AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap : 'İlkadım eser siyasetinden yana karar verecek'

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği 'Geçmişten Bugüne Vefa Buluşması'nda mesaj veren İlçe Başkanı Ersin Kasap, "İlkadım'daki vatandaşlarımız eser siyasetinden yana karar verecektir "dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından 'Geçmişten Bugüne Vefa Buluşması' programı düzenlendi. 

Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen programda mesaj veren AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, "31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala yoğun ve gayretli çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz.
İşinden, ailesinden, zamanından fedakarlık ederek, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, seçim çalışması yürüten, tüm teşkilat üyelerimize, bu anlamda çok teşekkür ediyorum. 31 Mart'a kadar, omuz omuza vereceğiz, birlik ve beraberlik içinde çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Vatandaşlarımız eser siyasetinden yana karar verecektir "dedi.  

YOĞUN KATILIM

Gerçekleşen programa; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, geçmiş dönem Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, İlçe Kadın Kolları Vekili Havva Kahraman, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Başkanlığı'nda bugüne kadar görev almış teşkilat mensupları katıldı.