AK Parti'li Yusuf Ziya Yılmaz: Biz seçime her zaman hazırız

TAKİP ET

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "2024'e giden bir sürecin hassasiyeti önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. O bizim için özel bir durum değildir. Biz, her seçim öncesi gece gündüz, ondan önce de koşmaya başlamış birileri olarak buna çok aşinayız, çok hazırız, çok da buna hazırlıklıyız "dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin Kilis İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, önümüzdeki yerel seçimlere hazır oldukları mesajını verdi. 

AK Parti'nin, 2019 yerel seçimlerinin ardından 2024 yerel seçimlerine hazırlandığını belirten Yılmaz, "Biz muhalefet gibi imtihan tarihini öğrenen tembel bir öğrenci gibi 'Öyle mi ya, bir ay sonra imtihan mı var? O zaman ders yapalım' diyen türden tembel öğrencilerden değiliz. Biz çalışkan bir öğrenci gibi dersimize sürekli çalışan, sürekli işimizin başında olan, sürekli işimizi yarın bize bu konuyla ilgili bir vazife verildiğinde 'acaba ne yaparız' sorusunun cevabını da hemen vermek zorunda kendini hisseden bir siyasi hareketin mensuplarıyız." ifadesini kullandı.

YILMAZ MESAJI VERDİ 

Yılmaz, "2024'e giden bir sürecin hassasiyeti önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. O bizim için özel bir durum değildir. Biz, her seçim öncesi gece gündüz, ondan önce de koşmaya başlamış birileri olarak buna çok aşinayız, çok hazırız, çok da buna hazırlıklıyız. Sürecin gereği olan parti büyüklerimizin ortaya koyacakları ve ifade edecekleri çeşitli hazırlıkların talimatları zamanı geldiğinde, verildiğinde biz de onların gereğini, Allah'ın izniyle yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.