AK Parti'nin Tokat'taki belediye başkan adayları tanıtıldı

TAKİP ET

AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Tokat merkezi ve ilçelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, muhalefet partilerini eleştirerek, vatandaşlarına seslendi.

Sırakaya, muhalefet partilerinin oy istemek için vatandaşların karşısına geçtiğini belirterek, "Vatandaşlarıma soruyorum. Kendisine verilmiş 5 yıllık görev süresince şehrinin derdi ile dertlenmeyip, siyasi kariyer planlaması yapan belediye başkanlarına bu millet oy verir mi? Hiçbir şekilde derdiyle dertlenmeyip, şehrine su baskınları olduğu süreç içerisinde büyükelçilerle balık yiyenler, hiçbir şekilde şehrinin sorunlarıyla ilgilenmeyenlerle bu milletin yol yürümesi asla mümkün olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

ADAYLAR TANITILDI

Toplantıda yapılan konuşmaların ardından il merkezi ile ilçe ve beldelerdeki AK Parti belediye başkan adayları tanıtıldı.  Tokat'ta Eyüp Eroğlu, Almus'ta Yüksel Mirzaoğlu, Artova'da Ali Güner, Başçiftlik'te Şaban Bolat, Erbaa'da Ömer Çetin, Niksar'da Semih Tepebaşı, Pazar'da Erdoğan Yılmaz, Reşadiye'de Kazım Elmas, Sulusaray'da Halil Demirkol, Turhal'da Ümit Soylu, Yeşilyurt'ta Kübra Sever Taşkıran, Zile'de ise Mustafa Taştan AK Parti'nin belediye başkan adayları olarak belirlendi.

Toplantıya AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, Sivas Milletvekili ve Tokat Koordinatörü Hakan Aksu, Tokat İl Başkanı Ali Özer ile partililer de katıldı.