AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan: 'Samsun'da insanlar mutlu olacak'

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan adayı Halit Doğan, Bafra'da temaslarda bulundu. Doğan, 'Bafra'yı, Bafralı hemşehrilerimizden dinledik. Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Samsun'umuza hep birlikte, birbirimizi dinleyerek hizmet edeceğiz' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan adayı Halit Doğan, Bafra’da vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, AK Parti, MHP teşkilatları ve muhtarlarla buluştu. 

Doğan’a ziyaretlerinde; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ilçe teşkilatları eşlik etti.
Doğan, Bafra’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi. SBB Başkan adayı Doğan, “Samsun’umuza hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

'SAMSUN'DAN REKOR OY ALACAĞIZ'

"Önce Samsun, önce memleket, önce insan şiarıyla çıktık yola "diyen Doğan şöyle devam etti; " Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle; Samsun’umuzda rekor oy almak, Samsun’umuza hizmet etmek için sahadayız. Bafra’mızda STK’larımız, hemşehrilerimizle bir araya gelerek Bafra’mızı bir kez daha onlardan dinledik. Dinlemek bizim yola çıkış noktamız. Önce dinleyecek, anlayacak; Samsun’umuza tüm hemşerilerimizle birlikte hizmet edeceğiz. Biz ne istiyoruz değil, hemşehrilerimiz bizden ne istiyor; Samsun’umuz bizden ne bekliyor anlayışıyla hareket ediyoruz. İnsanımızı merkeze alarak, vatandaşlarımız bizden ne bekliyor önce onu istişare ederek yola koyuluyoruz.  İnşallah birbirimize sahip çıkarak, şehrimize de sahip çıkacağız "dedi.