AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Halit Doğan: Kentin öncelikleri başlangıcım olacak

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan adayı Av. Halit Doğan, kentin önceliklilerini bildiğini belirterek, "Kentin öncelikleri başlangıcım olacak "dedi. 

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan adayı Av. Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve İl Başkan Yardımcısı Adnan Arslan ile birlikte HHALK Gazetesi'ni ziyaret ederek, projelerini anlattı. 

ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR 

HHALK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'a projelerini anlatan Doğan, kentin önceliklerini bildiğinin altını çizerek, "Samsunumuzun başta altyapı olmak üzere şehir içi ulaşım ve kentsel dönüşümle ilgili ciddi sorunları var. Sorunların çözümüne ilişkin komplike bir sistem geliştirmemiz gerekmektedir. Özellikle şehrimizin en büyük ilçesi olan İlkadım, sonrasında Canik ilçesi altyapı yetersizliği ve kentsel dönüşüm noktasında kaotik bir düzen almıştır. Son yaşadığımız sel felaketi bunun en açık göstergesidir. Biz göreve geldiğimizde şehrimizin merkezinden başlayarak İlkadım ve Atakum ilçelerimizde ciddi bir altyapı genişletme çalışması gerçekleştirerek bu konuda büyük bir rahatlama sağlayacağız.  Bununla ilgili önceki dönem belediye başkanlarımız Yusuf Ziya Yılmaz, Mustafa Demir ve diğer Başkanlarımız önemli projelere imza attılar. Onların emekleri yadsınamaz. İnşallah biz de bu değerli hizmetleri daha da büyüterek ileriye taşıyacağız. Hayata geçirilen mevcut projeleri kendimize örnek alarak, yerel yönetimlerde edindiğimiz tecrübeleri de buna ilave ederek hizmet çıtasını daha da yükselteceğiz "dedi. 

ULAŞIM PLANI HAZIR 

AK Parti SBB Başkan adayı Halit Doğan şöyle devam etti; "Görevini yürüttüğüm Çarşamba İlçe Belediye Başkanlığı vesilesiyle ilçemizde hayata geçirdiğimiz bu tarz sosyal projeler bizim için önemli bir referanstır. Bu konuda kendimizi yetkin ve yeterli görüyoruz.  Bunun yanı sıra çevre yolu ve şehir içi ulaşımla ilgili de acil düzenlemeler gerekiyor. Trafiği ve şehir içi ulaşımı rahatlatabilmek için acil müdahaleler ve düzenlemeler gerekiyor. Bunu da en kısa zamanda sağlayacağız. Alternatif güzergâhların ve çevre yollarının daha aktif ve işlevsel hale getirilmesi önem arz ediyor. Bununla ilgili mevcut ulaşım ana planını günün ihtiyaçlarına göre yeniden revize edeceğiz "dedi. 

'TOPLUMUN HER KESİMİYLE DİYALOG HALİNDEYİM'

Seçim kampanyaları kapsamında her fırsatta sahada vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden AK Parti SBB Başkan adayı Halit Doğan, toplumun her kesimiyle diyalog halinde olduğunu, her bir vatandaşın söylem ve önerilerini dikkate alarak değerlendirdiğini belirtti. 'AK Parti Türkiye Yüzyılı Vizyonu' çerçevesinde yerel yönetimlerde toplumsal ayrıştırma ve ötekileştirme anlayışına son vereceklerini belirten SBB Başkan adayı Halit Doğan, her zaman Samsun aidiyetiyle tüm şehir insanını kucaklayacağına vurgu yaptı. Sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleriyle sürekli istişare halinde olacağını dile getiren Doğan, ortak aklı işleterek vatandaşlarla ve STK’larla ele ele vererek birlikte Samsun’a hizmet edeceklerini söyledi.

SOSYAL PROJELERİMİZ HAZIR

SBB Başkan adayı Halit Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmesi durumunda hayata geçireceği sosyal içerikli projeler hazır olduğunu belirterek, projelerinin tanıtımıyla ilgili Mart ayı içinde geniş katılımlı bir tanıtım lansmanı gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.