AK Parti Samsun'da başkanlar zirvesi

TAKİP ET

AK Parti, Samsun'da yerel seçim çalışmalarını masaya yatırıyor. Bugün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda, belediye başkanlarının durumu ve anketlerin masaya yatırılacağı öne sürüldü.

ÖZEL HABER | SON DAKİKA SAMSUN HABER | AK Parti'de belediye başkan aday adayı başvurularının başlaması ile birlikte saha ısındı.

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında bugün Canik Meşe Tesisleri'nde gerçekleştirilecek toplantıda, belediye başkanlarının durumu, yapılan anketlerin masaya yatırılacağı öne sürüldü. 

GÖZLER TOPLANTIYA ÇEVRİLDİ 

Meşe Tesisleri'ndeki toplantıya, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un ve belediye başkanlarınında katılacağı öğrenildi. Saat 10.30'da Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz başkanlığında yapılacak toplantı, basın açıklaması ile başlayacak. Yılmaz'ın yerel seçimlere yönelik ve belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili önemli mesajları vereceği öğrenildi. Yılmaz'ın teşkilata da önemli uyarılarının olacağı belirtilirken, 
Karadeniz illerindeki belediye başkanları ve başkan aday adayları ile de mülakat yapacağı öğrenildi.