AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul: 'Çözüm odaklı olmalıyız'

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, "Termeli her şeyden önce kendisine güvenmeli, eksiklikler yerine potansiyeli konuşmalı. Bizler çözüm odaklı olmalıyız" dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Samsun'un Terme ilçesinde AK Parti'den aday adayı olan Şenol Kul, çalışmalarına devam ediyor.

Kul, "Benim bütün derdim Terme'nin bugünü değil gelecekte hak ettiğine inandığı yere kavuşması. Terme konuşan değil konuşulan bir ilçe olmalı. Samsun'un gülen yüzü, Karadeniz'in parlayan yıldızı olmalı. Allah Terme'ye her şeyi vermiş. Denizi, ırmağı, gölü, ovası, tarihi var.  Yani her şey var. Her şeyin olduğu yerde bu potansiyeli kullanmayı bırakın, farkında bile değiliz "dedi. 

'TERME KENDİNE GÜVENMELİ'

Kul, "Terme herşeyden önce kendisine güvenmeli.  Başka yerleri konuşmak yerine, Terme'nin eksikliklerini potansiyelini konuşmalıyız. Çözüm odaklı olmalıyız. Biz sorun çıktığında çözüm aramak yerine suçlu arıyoruz. Hep sonuçları konuşuyoruz.  O Sonuçları ortaya koyan nedenleri sebepleri ortadan kaldırmazsanız hep aynı sonuçları elde edersiniz. Orada günah keçisi ilan edip vicdanımızı rahatlatmak yerine elimizi taşın altına koymalıyız. Terme'de çok büyük potansiyel var. Termeli çok değerli insanlardır,  onların ihtiyacı olan önlerine takip edecekleri bir vizyonun konulması gerekir "dedi.