AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul: 'Her şey daha iyi Terme için'

TAKİP ET

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, ilçenin kalkınmasına ve gelişmesine yön verecek yeni hedefleri olduğunu belirterek, "Her şey daha iyi bir Terme için" dedi.

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, seçim çalışmalarını ve temaslarını aralıksız sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Şenol Kul, görüşmelerde, partisinin aday göstermesi ve seçimi kazanmasıyla birlikte yeni eserler, hizmetler ve yatırımlarla Terme'yi geleceğe hazırlamanın  gayreti içinde olacağını dile getirdi. 

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, seçim çalışmalarını ve temaslarını aralıksız sürdürüyor.

'ÇÖZÜM İÇİN VARIZ'

"Her şey daha iyi Terme için" diyen Şenol Kul, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akıl çerçevesinde işbirliği yaparak kentin her alanında daha iyi olması için çalışacaklarını söyledi. Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe'yi ziyaretinde konuşan Şenol Kul, çalışan, üreten, evine rızık götürmenin peşinde koşan esnafın istihdama sağladıkları büyük katkıyla ilçe ekonomisinin can damarını oluşturduğunu belirtti. Kul, "Bu yüzden esnaf ve sanatkarlarımızın dertlerini ve taleplerini dinleyerek karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında çalışıyoruz. Çözümsüz hiçbir sorun yok. Yeter ki birbirimizle olan iyi niyeti ve diyaloğu kaybetmeyelim" dedi.