AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul: 'Yaraları sarmaya devam edeceğiz'

TAKİP ET

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, depremden etkilenen ve Terme'ye taşınan Öztürk ailesini ziyaret ederken, "Devlet ve millet olarak deprem sonrası yaraları sardık ve sarmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, 11 ili etkileyen ve yüzyılın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yıl dönümünde, ilçeye yerleşen ailelere 'geçmiş olsun' ziyaretlerinde bulunarak istek ve taleplerini dinledi.

Depremin vurduğu Adıyaman'dan Terme Çay Mahallesi'ne taşınan Öztürk ailesini ziyaret eden Şenol Kul, depremde hayatını kaybeden her canın acısını ilk günkü gibi hissettiklerini söyledi. 

'İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ'

Başkan Adayı Kul, "Devlet ve millet olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olundu, olunmaya da devam ediyor. Yine binlerce vatandaşımız doğup büyüdüğü o bölgelerden taşınmak zorunda kaldı. Bu ailelerden Terme'ye gelenler de oldu. Devletimiz, belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız depremden etkilenen ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında büyük bir özveriyle çalışarak yardımcı oluyor. Depremzedeleri desteklemeye, yanlarında olduğumuzu hissettirmeye ve yaralarınızı sarmaya devam edeceğiz" dedi.