AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Murat Gül: 'Küskünlük yok yola devam'

TAKİP ET

AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Av. Murat Gül, "Adaylığımı bekliyordum, sürpriz olmadı. Parti içinde 'küskünlük' yok, 'ayrılanlar' tercihlerini yaptı. Biz feraset sahibi Vezirköprü halkına güveniyoruz" dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | ÖZEL HABER | Samsun'un Vezirköprü ilçesinde; AK Parti'den 11 aday adayının başvurusu olduğu listeden; mevcut İlçe Başkanı Avukat Murat Gül, 'Belediye Başkan Adayı' olarak açıklandı. AK Parti'de; 'ilçe başkanlarının' doğrudan aday adayı olduğunu hatırlatan Murat Gül, kendisinin de aday olabileceği ihtimalini düşünerek, proje hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Av. Murat Gül, Hedef Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar'a açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti'nin Samsun'da 32 yaşında; 'en genç belediye başkan adayı' olduğunu söyleyen Murat Gül, "Adaylığımı bekliyordum. sürpriz olmadı. AK Parti'nin gençlere verdiği önemi biliyoruz. Biz hep genç kalan bir partiyiz. Siyasette yeni yüz olmak, genç olmanın avantajlarını sahada görüyorum. 'Kırılganlıklar, küskünlükler' var diye bir algı var. Açıkcası bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Ayrılanlar tercihlerini yaptı, saygı duyuyorum. Biz feraset sahibi Vezirköprü halkına güveniyoruz. Bugüne kadar Cumhurbaşkanı'na sahip çıktılar, bugün de sahip çıkacaklardır. Sandıktan çıkacak sonuca bakacağız. Sessiz çoğunluk henüz konuşmadı. Halkımız biliyor ki; yaparsa AK Parti kadroları yapar. Vatandaşımız sandıkta gereken cevabı verecektir. Biz hep rekor oyla kazandık, yine rekor oyla kazanmak istiyoruz" dedi.

'ÜRETİM ŞEHRİ' VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hazırladığı "Türkiye Yüzyılı" programına uygun projelerle yola çıktıklarını kaydeden Murat Gül, şöyle konuştu; "Önceliğimiz Vezirköprülülük kimliğini, kültürünü oluşturmak. Bu kentin çok değerli tarihinde izler bırakmış değerlerimiz var. Turizm, kültür, örf ve geleneklerimizi yaşatmak, tanıtmak istiyoruz. Yine kırsalda kalkınma, projelerimiz hazır. Yol haritasını belirledik. Beyin fırtınası yapıyoruz. Doğa turizmi, ulaşım ağına yatırım, göçün engellenmesi ve istihdam, yatırımcılara teşvik alanları aslında her kapı 'üretim şehri' olmaktan geçiyor."