Akraba Kavgasında İki Kişi Öldü

TAKİP ET

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada yaralanan askeri personel, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybederek ölü sayısını 2'ye çıkardı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi’nde 20 Haziran Perşembe günü saat 20.15 sıralarında bir düğünde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan askeri personel Aydın Kazıcı (32), hastanede verdiği 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olayda daha önce vurulan baba Abdullah Kazıcı (53) aynı gün hayatını kaybetmişti.

İnönü Üniversitesi yakınlarındaki bir düğün salonunda düzenlenen düğüne katılan akraba olan iki aile arasında çıkan kavgada Abdullah Kazıcı ve oğlu Aydın Kazıcı, silahla vurularak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmıştı. Baba Abdullah Kazıcı olay günü hayatını kaybederken, oğlu Aydın Kazıcı hastanede tedavi altına alınmıştı. Beş gün süren yaşam mücadelesinin ardından Aydın Kazıcı da hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan R.K., A.K., M.K., ve M.K. adlı şüphelilerden R.K. tutuklanmış, diğer üç zanlı ise adli kontrol şartı ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakılmıştı.

malatya Battalgazi ilçesi akraba kavgası 2 kişi öldü asayiş samsun haber