Alaçam'da sivri sinek istilası

TAKİP ET

Samsun'un Alaçam ilçesi Geyikkoşan Sosyal Tesisleri, adeta sivrisineklerin istilasına uğradı. Bölgeyi tercih eden vatandaşlar neden ilaçlama yapılmadığını sordu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde sahil düzenlemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Alaçam Geyikkoşan Sosyal Tesisleri'nde son dönemde sivrisinekler vatandaşları canından bezdirdi. 

Bölgeyi piknik yapmak ve denize girmek için tercih eden vatandaşlar, sivrisinek istilası nedeniyle adeta isyan etti. Kurban Bayramı tatilinde stres atmak için bölgeye giden vatandaşlar, yoğun sivrisinek saldırılarına maruz kaldı. Bu nedenle bölgeden ayrılmak durumunda kalan vatandaşlar, belediyenin neden ilaçlama yapmadığını sordu. 

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ 

Vatandaşlar, "Yeşil ve mavinin buluştuğu Alaçam Geyikkoşan Sosyal Tesisleri'ni bayram tatili sürecinde tercih ettik. Ancak birde ne görelim, her yer kene ve sivrisinek istilası altında. Oturduğumuzda abartısız söylüyorum, her tarafımızı sivrisinek ısırdı. Bizde oradan ayrılmak durumda kaldık. 
Belediye neden ilaçlama yapmıyor? Yakışıyor mu böyle güzelim yere böyle bir rezalet? "ifadelerini kullandı. 

samsun samsun haber son dakika akaçam sivrisinek