Alex De Souza Geri Dönüyor

TAKİP ET

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Alex de Souza'yı bu akşam Antalya'da karşılayacak. Mehmet Aurelio yardımcı antrenör olacak.

Antalyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, gelecek sezonun teknik direktörlük görevini üstlenecek ismi kısa süre önce duyurdu.

Alex de Souza ile Prensip Anlaşması

Geçtiğimiz haftalarda Antalyaspor, Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex de Souza ile prensipte anlaştığını açıkladı. Taraftarlar ve futbolseverler bu gelişmeyi heyecanla karşıladı.

Alex de Souza Bu Akşam Antalya’ya Geliyor

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Alex de Souza’nın bu akşam saat 21.30'da Antalya’ya geleceği bildirildi. Bu gelişme, kırmızı-beyazlı ekip için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

Mehmet Aurelio Yardımcı Antrenör Olacak

Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşma yapılması bekleniyor. Alex de Souza’nın Antalyaspor’daki yardımcılığını, eski takım arkadaşı Mehmet Aurelio üstlenecek. Bu ikilinin, Antalyaspor’a yeni bir enerji katması umuluyor.

Sözleşme İmzalama Töreni

Alex de Souza’nın, 29 Mayıs Çarşamba günü Antalyaspor ile resmi sözleşme imzalaması planlanıyor. Bu törenle birlikte, Brezilyalı teknik direktör resmen kırmızı-beyazlı kulübün yeni teknik direktörü olacak.

Bitexen Antalyaspor Alex de Souza Mehmet Aurelio yeni teknik direktör Sergen Yalçın