Ali Koç İbra Edilecek mi? Fenerbahçe'de Seçim Süreci Başladı

TAKİP ET

Fenerbahçe'de 2 günlük seçim süreci başladı. Mevcut başkan Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçimin ilk gününde yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak. Ayrıca, mevcut yönetimin ibra edilmesi görüşülecek.

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aday olduğu başkanlık seçimi öncesinde kongre heyecanı başladı. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor.

Ali Koç Yönetiminin İbra Edilmesi Görüşülecek

İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak. Mevcut yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin her bir dönemi için ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek. Ayrıca, 01.06.2024 - 31.05.2025 bütçesi okunacak ve genel kurul üyelerinin oylarına sunulacak. Gündemde yer alan maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyelerinin seçimi yapılacak.

Başkan Yarın Belli Olacak

9 Haziran Pazar günü ise, başkan ve yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu, balotaj kurulu ile tarih, müze ve arşiv kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirilecek. 46 bin 410 üyenin oy kullanacağı başkanlık seçimindeki oy verme işlemi saat 10.00'da başlayacak ve 17.00'de sona erecek.

Fenerbahçe Ali Koç başkan aziz yıldırım aday başkan seçimi yarın yönetim kurulu denetim kurulu disiplin kurulu sicil kurulu balotaj kurulu Ali Koç Yönetimi spor samsun haber gündem haber