Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Tarihi Çağrı: "Televizyonda, Yüz Yüze Konuşalım"

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç, seçimlere sayılı günler kala rakibi Aziz Yıldırım'a sürpriz bir çağrı yaptı. Koç, Yıldırım'ı kendisine yönelik iddialarını bir televizyon kanalında yüz yüze konuşmaya davet etti. Koç, bu davetin Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını belirtti. Aziz Yıldırım ise bu isteğe yanıt verdi. İşte detaylar...

"TV'de Konuşmaya Davet Ediyorum"

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Sayın Aziz Yıldırım'ı, şahsıma yönelik iddiaları üzerine yüz yüze bir TV kanalında konuşmaya davet ediyorum" dedi.

"Çekinmeyeceğinden Şüphem Yok"

Açıklamalarına devam eden Koç, "Sayın Aziz Yıldırım'ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur. Aslolanın Fenerbahçe olmasından hareketle değerli camiamızın da bunu hak ettiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe Demokrasisi Adına Çok Kıymetli"

Ali Koç ayrıca, "Kendisinin bu davetimi kabul etmesi halinde, bu adımın Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.

"Aziz Yıldırım'dan Yanıt"

Koç'un bu açıklamasına Yıldırım ise "Ben televizyona falan çıkmam. Ben size anlatacağım. Bunlar basit şeyler. Biz ne yapmalıyız? Nasıl birlik olmalıyız? Biz şampiyon olacağız. Bunlara odaklanmalıyız" yanıtını verdi.

ali koç aziz yıldırım fenerbahçe