Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

TAKİP ET

Ataşehir'de alkollü bir sürücü, düğün salonunun önünde park halindeki araçlara çarpınca düğün sahipleriyle tartışmaya girdi. Olay yerinde büyük bir kargaşa yaşandı.

Ataşehir'de yaşanan olayda, alkollü bir sürücü aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek düğün salonunun önünde park halindeki araçlara çarptı. Kaza sonrası çıkan tartışma, kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü.

Olayın Detayları

Mustafa Kemal Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında gerçekleşen olayda, ismi öğrenilemeyen sürücü, düğün için gelen misafirlerin araçlarını park ettiği alana girdi ve park halindeki araçlara çarptı. Kazayı gören düğün sahipleri ve diğer araç sahipleri alkollü sürücüye tepki göstererek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel bir kavgaya dönüştü.

Polis Müdahalesi

Olayın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler, hem kaçan alkollü sürücüyü bulmak için çalışma başlattı hem de kavgayı önlemeye çalıştı. Polis ekipleri ile düğün salonundan çıkan kişiler arasında da gergin anlar yaşandı.

Ataşehir ilçesi samsun haberleri alkollü sürücü Meydan Dayağı kaza düğün salonu polis müdahalesi