Almanya'dan Skandal Karar: Türkiye-Hollanda Maçı En Yüksek Riskli Maç Olarak Belirlendi

TAKİP ET

UEFA'nın çifte standartlı kararıyla Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesinin ardından, bir skandal karar da Almanya'dan geldi. Berlin Polis Sendikası, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak olan Türkiye-Hollanda maçını en yüksek riskli maç olarak belirledi. Yetkililer, tüm personelin alarm seviyesinde tutulacağını açıkladı.

Merih Demiral'ın bozkurt işaretiyle yaptığı gol sevinci sonrasında milli futbolcuyu UEFA'ya şikayet ederek 2 maç ceza almasına neden olan Almanlar, Berlin'de oynanacak Türkiye-Hollanda maçı öncesinde bir skandal karara daha imza attı. Berlin Polis Sendikası, söz konusu karşılaşmayı en yüksek riskli maç olarak belirledi ve tüm personelin alarm seviyesinde tutulduğunu duyurdu.

En Yüksek Riskli Maç Olarak Belirlendi

Yapılan açıklamada, "Türkiye-Hollanda maçı, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann, acil servislerin tam sayısının ancak maç günü açıklanabileceğini belirtti.