Altı Nokta Körler Derneği'nden Halit Doğan'a Ziyaret

TAKİP ET

Altı Nokta Körler Derneği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret ederek, görme engelliler için planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve görme engelliler için planlarını paylaştı.

Görme Engelliler İçin Yol Haritası

Altı Nokta Körler Derneği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret ederek, Samsun'daki görme engellilerle ilgili yol haritalarını ve projelerini sundu. Bu toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve görme engellilerin yaşam kalitesini artırmak için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Katılımcılar ve Görüşme Detayları

Görüşmeye Dernek Başkanı Ufuk Gürbüz, Şube Sekreteri Yunus Aydın, Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Elif Yaman ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yüksel Gürbüz katıldı. Toplantıda, görme engellilere yönelik hizmetler ve projeler hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Büyükşehir Belediyesi halit doğan görme engelliler Ufuk Gürbüz Yunus Aydın Elif Yaman Yüksel Gürbüz sosyal hizmetler engelli projeleri