Ankara'da İş İnsanı Nihat Karaaslan'a Silahlı Saldırı: Markette Panik ve Korku Yaşandı

TAKİP ET

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 60 yaşındaki iş insanı Nihat Karaaslan, evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Karaaslan, arkadaşı Cengiz A. ile birlikte evinin altındaki markete alışveriş yapmaya giderken saldırıya uğradı.

Saldırı Markette Panik ve Korkuya Neden Oldu

Tabancayla açılan ateş sonucu Karaaslan, arkadaşı Cengiz A. ve market çalışanı bir kişi vurularak yaralandı. Saldırı, markette büyük panik ve korku yarattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Karaaslan, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Polis, saldırının ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelenerek araştırmalar sürdürülüyor.

"Soruşturmanın Sonucunu Bekleyeceğiz"

Karaaslan'ın avukatı Hüseyin Çıvkın, müvekkilinin kimliği bilinmeyen bir kişinin saldırısı sonucu yaralandığını belirterek, "Hastanede tedavisi sürüyor. Ameliyat olduktan sonra yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Diğer iki kişinin durumu iyi. Daha önce de ofisinin etrafında şüpheli şahısların olduğu birçok olay yaşandı. Bu durumlar emniyet ve adli birimlere bildirilmişti. Müvekkilim, olaylarla ilgili sorumlu olabileceğini düşündüğü kişileri de adli makamlara bildirmesine rağmen bu şahıslar hakkında şu ana kadar bir işlem yapılmadı. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Çıvkın, Karaaslan'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Olayla ilgili emniyetle iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olayın aydınlatılmasını ümit ediyoruz. Olayı gerçekleştiren şahsın kamera görüntülerinin olduğu bildirildi; fakat henüz yakalanmadı. Kimliği hakkında şu ana kadar bir bilgi elimize geçmedi. Adli makamların ve emniyetin soruşturmasının sonucunu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı