Ankara'da Sel Felaketi

TAKİP ET

Ankara'da sağanak yağış sonrası caddeler su altında kaldı. Trafik aksadı, birçok ev ve iş yerini su bastı. Güncel gelişmeler için tıklayın.

Ülke genelinde etkili olan sıcak hava sonrası, akşam saatlerinde Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından başlayan yağış, kentteki bazı cadde ve sokakları göle çevirdi.

Su Birikintileri Trafiği Aksattı

Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte yer yer aksama yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu bazı bölgelerde hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Ev ve İş Yerlerini Su Bastı

Çankaya başta olmak üzere, Ulus, Keçiören, Mamak, Altındağ, Yenimahalle ve Elmadağ'da yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Birçok ev ve iş yerini su bastı, belediye ekipleri su tahliyesi için çalışmalarını sürdürdü. Yetkililer, zorunlu olmadıkça sürücülerin trafiğe çıkmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Elektrik Kesintisi Yaşandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıldırım düşmesi nedeniyle kentin batı kesimlerinde elektrik kesintisi yaşandığını ve yağışın olumsuz etkilerine karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.

Ankara sağanak yağış Ankara su baskını trafik kazaları elektrik kesintisi meteoroloji uyarısı Samsun Son Dakika samsun Samsun Haber