Anne Ve Bebeği Yanarak Can Verdi

TAKİP ET

Adana'da 3 katlı apartmanda çıkan yangında anne ve oğlu yaşamını yitirdi, baba ağır yaralandı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katında çıkan yangında anne ve oğlu hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı.

Yangın Suluca Mahallesi'nde Meydana Geldi

Olay, Suluca Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı apartmanın 2. katındaki dairede yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sırasında ağır yaralanan baba C.B., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Anne ve Oğlunun Cansız Bedeni Bulundu

İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınmasının ardından evde yaptıkları kontrollerde anne Meryem El Makrum ve 1 yaşındaki oğlu Memet Emin Barış’ın cansız bedenine ulaştı.

Baba Hastaneye Kaldırıldı

Ağır yaralanan baba C.B., Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Anne ve oğlunun cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

yangın Yanarak can verdi TOKİ konutları Yangın facia Samsun Haber samsun