Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

TAKİP ET

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Çalışma listesi ile aradığınız bilgilere sitemiz de yer alan Doktor Bul sayfasından ulaşabilirsiniz. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Çalışma Takvimi ile ilgili bilgiler görev yaptığı hastane tarafından nöbet durumuna göre yenilenmektedir.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Çalışma Listesi

Antalya hastane doktorları çeşitli branşlar da görev yapmaktadır. Hastanede görevli doktorların güncel çalışma takvimini doktor arama butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Randevu Alma

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor Aylık Çalışma Listesi öğrendikten sonra Alo 182 ya da MHRS randevu alabilirsiniz. Hastaneye randevu aldıktan sonra 15 dakika önce randevu yerinde bulununuz.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Sonuçları

Üsteki Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tahlil Laboratuvar Sonuçları butonuna tıkladıktan sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Web sitesine yönlendirileceksiniz Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Web anasayfada Laboratuvar Sonuçları tıklayarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laboratuvar Sonuçları ulaşabilirsiniz.