Aquapark'ta Facia: 1 Ölü, 1 Yaralı!

TAKİP ET

Ordu'da bir aquaparkta elektrik akımına kapılan 9 yaşındaki bir kız çocuğu ve işletme ortağı hayat mücadelesi veriyor. 1 kişi hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı.

Ordu'nun Perşembe ilçesinde bir aquaparkta elektrik akımına kapılan 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu ve işletme ortağı Mustafa Kemal Günay (48) faciaya yol açtı.

Havuzda Elektrik Akımı Faciası

Efirli Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir aquaparkta 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu yüzmek için havuza girdi. Ne yazık ki, havuzda elektrik akımı kaçağı olması nedeniyle Elif Naz elektrik akımına kapıldı. Çocuğun akıma kapıldığını fark eden işletme ortağı Mustafa Kemal Günay, Elif Naz'ı kurtarmak için havuza atladı. Fakat o da elektrik akımına kapıldı.

Olay Yeri Çalışmaları ve Kurtarma

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin de yardımıyla havuzdaki kişiler tahliye edildi. İlk müdahalelerin ardından Mustafa Kemal Günay Ordu Devlet Hastanesi'ne, Elif Naz Derdiyokoğlu ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Maalesef 1 Can Kaybı

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Kemal Günay hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu ise hastanedeki tedavisinin ardından Samsun'daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Aquaparktaki elektrik tesisatında ihmal olup olmadığı ve bu trajik kazanın nedeni araştırılıyor.

Ordu aquapark elektrik akımı facia yaralanma Mustafa Kemal Günay Elif Naz Derdiyokoğlu samsun haber