Arda ve Mert'in Golleri 'En İyi Gol'e Aday

TAKİP ET

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Gürcistan'ı 3-1 yendi. Goller Mert Müldür ve Arda Güler'den geldi. İki gol UEFA'nın en iyi golü adayları arasında.

2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Gürcistan'ı 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Bu zaferle birlikte Türkiye, gruptaki iddiasını erken gösterdi.

Mert Müldür ve Arda Güler'den Harika Goller

Milli takımın gollerini atan Mert Müldür ve Arda Güler, performanslarıyla göz doldurdu. Güler ve Müldür'ün golleri, UEFA tarafından "ilk grup maçlarının en iyi golü" kategorisinde aday gösterildi.

En İyi Gol Adayları Arasında Güler ve Müldür

UEFA'nın internet sitesinde başlatılan oylamada, Arda Güler ve Mert Müldür'ün golleri en iyi gol adayları arasında yer aldı. Diğer adaylar arasında, Ukrayna'yı 3-0 yenen Romanya'dan Nicolae Stanciu ve Arnavutluk'u 2-1 mağlup eden İtalya'dan Nicolo Barella da bulunuyor.

Gollere Oylamada Destek Verin

Milli takımımızın genç yetenekleri Arda Güler ve Mert Müldür'ün gollerine destek vermek için UEFA'nın internet sitesindeki oylamaya katılabilirsiniz. Ay-yıldızlı ekibimizin başarısını kutlamak ve desteklemek için siz de oy verin.

Türkiye 2024 Avrupa Şampiyonası Gürcistan maçı Mert Müldür arda güler UEFA en iyi gol Samsun Haber