Aşağıdan Çekime Kızdı! Hadise Amsterdam'ı Yaktı Geçti

TAKİP ET

Güzel şarkıcı Hadise, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Amsterdam'da verdiği konserle adından söz ettiren Hadise, sahne performansıyla hayranlarını büyüledi ve sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

Özel hayatıyla da dikkat çeken Hadise, son zamanlarda sahne şovlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, beyaz mini bir elbiseyle sahneye çıktı ve kendinden geçen danslarıyla izleyicileri etkiledi.

Ancak, sahne önünde görüntü alan bir kameramanın alttan çekim yaptığını fark eden Hadise, duruma tepki gösterdi. "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo" şeklinde açıklama yaptı.

Bu olayın ardından Amsterdam'da verdiği konserde Hadise yine dikkat çekti. Sahne performansıyla adeta izleyicileri büyüleyen şarkıcı, konserden kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı, hayranları Hadise'ye olan sevgi ve desteğini bir kez daha gösterdi.