ASFED Havza'dan 100 aileye destek

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde kurulan Ankara Samsun Federasyonu Temsilciği tarafından Ramazan ayı vesilesiyle hazırlanan 100 yardım kolisi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Havza Temsilciliği, Ramazan ayı içerisinde hazırladığı yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere muhtarlara teslim etti.

ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya, "Paylaşmanın ve yardımlaşmanın öne çıktığı mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze de olsun katkı sunabilmek adına hazırlamış olduğumuz yardım kolilerimizin ikinci bölümünü de muhtarlarımıza teslim ederek ihtiyaç sahibi ailelerimize gönderdik" dedi.

Aydın Kaya, "Öncelikle yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen muhtarlarımız olmak üzere, bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. İnşallah gücümüz yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

ASFED'E TEŞEKKÜR ETTİ

Yardım kolilerini teslim alan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin Kaya ise, "ASFED Havza İlçe Başkanımız ve ekibine ihtiyaç sahibi ailelerimiz adına ve ailelerimizin ihtiyaçlarına karşı gösterdikleri hassasiyetleri için derneğim ve muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yeni oluşturulan ASFED İlçe Başkanlığımızın ilçemize hayırlı olmasını, İlçe Başkanı Sayın Aydın Kaya'ya ise başarılar dilerim." diye konuştu.