Aşkları Engel Tanımadı

TAKİP ET

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, akondroplazi hastalığı (kemik büyümesi bozukluğu) olan Alimen Gülpınar ve İrem Şükran Kılıç, sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek hayatlarını birleştirdi. Sevgi ve kararlılıkla dolu bu hikaye, engellerin aşılabileceğini bir kez daha gösterdi.

Trabzon'da yaşayan müzisyen Alimen Gülpınar ile Balıkesir'de el sanatları işiyle uğraşan İrem Şükran Kılıç, sosyal medya üzerinden tanıştıktan sonra hayatlarını değiştiren bir karar aldılar. İkili, 1 Mart'ta tanışıp kısa sürede birbirlerine sıkı bağlarla bağlandılar ve evlilik kararı aldılar.

Gülpınar'ın annesinin yaşadığı Zonguldak'ın Çatalağzı beldesine davet etmesiyle başlayan süreç, çiftin kararlılığı ve ailelerin destekleriyle taçlandı. Gülpınar, müzik aletini satarak beldeye gelirken, Kılıç'ın ailesi de bu mutlu günlerinde yanlarında oldu.

Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş'ın nikahlarını kıydığı çift, nikah salonunun önünde dans ederek mutluluklarını kutladılar. Yakın zamanda düğün yapmayı planlayan çift, yaşadıkları bu güzel anların tadını çıkarmaya devam ediyor.

Alimen Gülpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiçbir engelin sevgiye mani olamayacağını belirterek, eşinin daveti üzerine Zonguldak'a geldiğini ve burada mutlu olduğunu ifade etti. İrem Şükran Kılıç ise eşiyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ve ailelerinin desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş da genç çifti sevgi ve mutlulukla kucakladıklarını belirterek, evliliklerinin iş ve ömür boyu mutluluk getirmesini temenni etti.

Aşk akondroplazi Zonguldak Yaşam Alimen Gülpınar İrem Şükran Kılıç Trabzon samsun