Astoria Grande Kruvaziyeri 998 Yolcusuyla Samsun Limanı'na Demirledi

TAKİP ET

Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, 998 yolcu ve 443 mürettebatıyla Samsun Limanı'na demirledi. Rus turistler, kentteki tarihi ve turistik yerleri gezmek için limandan ayrıldı.

Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, 998 yolcu ve 443 mürettebatıyla Samsun Limanı'na demirledi. Gemide bulunan yolcu ve mürettebat, liman görevlileri ve sağlık turizmi çalışanları tarafından karşılandı.

Çoğunluğu Rus turistlerden oluşan yolcular, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından kentteki tarihi ve turistik yerleri görmek, alışveriş yapmak için limandan ayrıldı. Kruvaziyer, akşam saatlerinde demir alarak Trabzon'a gitmek üzere limandan ayrılacağı belirtildi.

"Astoria Grande"nin Samsun ziyareti, şehrin turizm potansiyeline katkı sağlayarak yerli ve yabancı turistlerin bölgeyi keşfetmesine olanak tanıdı. Liman yetkilileri ve ilgili kurumlar, kruvaziyer turizminin artmasıyla birlikte şehirdeki turizm altyapısının güçlendirilmesi ve turistlerin memnuniyetinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Limanı samsun Astoria Grande turist